Президентът на Университета на Пенсилвания  Лиз Магил – под нарастващ

...
Президентът на Университета на Пенсилвания  Лиз Магил – под нарастващ
Коментари Харесай

Президентът на UPenn Лиз Магил подава оставка след катастрофално свидетелство за антисемитизъм

Президентът на Университета на Пенсилвания  Лиз Магил – под възходящ напън както от донорите, по този начин и от Белия дом след пагубното ѝ удостоверение пред Конгреса тази седмица по отношение на неуспеха на учебното заведение да отбрани еврейските студенти – „ непринудено ” подаде оставка в събота, оповестиха от учебното заведение.

„ Пиша, с цел да споделя, че президентът Лиз Магил непринудено подаде оставката си като президент на Университета на Пенсилвания. Тя ще остане непрекъснат член на факултета в Penn Carey Law.
„ От името на цялата общественост на Penn, желая да благодаря на президента Magill за нейната работа към университета като президент и да й пожелая триумф.

„ Ще се свържем през идващите дни, с цел да споделим проектите за краткотрайно управление на Penn. Президентът Магил се съгласи да остане на поста до назначението на краткотраен президент.

„ Президентът Магил показа следното изказване, което включвам тук: „ За мен беше привилегия да послужвам като президент на тази забележителна институция. За мен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР